Vila, kot si ti, si zasluži pravo rep iz svežega ribeza 11,5 % alk.
Related products
Product detailed description
O ribiču
Naša stalnica, naša uspešnica in predvsem vaše najljubše sadno vino. Ribez ima značilno aromo, zato ga lahko prepoznate tudi z zaprtimi očmi. Najboljšega okusa je prav tako kot sveže nabran ribez, saj ni utekočinjen. To pomeni, da mu nismo dodali vinskega žganja ali nevtralnega alkohola. Zato je okus ribeza pravi, no, preprosto božanski.
Kako piti ribezovo vino
Ribezovo vino pijte preprosto po mili volji. Lahko ga srkate ves večer (ohlajenega ali spočitega na sobni temperaturi) ali pa ga pokušate po kozarcu več dni.
Zimi se ne moremo naveličati kuhane različice. Ribez segrejte na +-60 stopinj Celzija (ko se začne peniti, ga ne zavrite!) in dobili boste popolno kuhano vino. Samo brez cimeta ali klinčkov, saj bi bil okus zelo neuravnotežen!
Vino rabarbare je odlično dopolnilo okusov rdečega mesa (zlasti zrezkov), sirov vrste emental, rib, ocvrtih zrezkov in sirovih kolačev. To vino bo vašo večerjo dobesedno okrasilo do popolnosti. Pazite na mak, zaradi njega ima ribez čuden okus. Ribez je popolno vino za kuhanje. V srednjeameriških receptih je odličen nadomestek za češnje, vsestransko uporaben pa je tudi v češki in slovaški kuhinji.
Additional parameters
Category: | Izvirna darila |
---|---|
Warranty: | SADA |
Alergeni: | Sulfiti |
Država porekla: | Češka |
Kategorizacija: | Sadno vino |
Konservans: | Sorbinska kislina |
Obseg: | 0,75l |
Okus: | Polsladki |
Pakiranje: | Steklena steklenica |
Proizvajalec: | Rybízák s.r.o. | Sládkova 372 | Ostrava |
Sestava: | preostali sladkor, črni ribez: 50% |
Trajnost: | 1 leto, po odprtju 7 dni v hladilniku |
Vsebnost alkohola: | 11,5 % vol. |
Zaviranje: | pluta |
Be the first who will post an article to this item!
Be the first who will post an article to this item!