Mini vino iz črnega ribeza 0,25l Vino iz črnega ribeza | 11,5 % alk.
Product detailed description
O vinu iz črnega ribeza
Naše osnovno vino, naša uspešnica in, kar je najpomembneje, vaše najljubše sadno vino. Vino iz črnega ribeza ima značilno aromo, zato ga boste prepoznali tudi z zaprtimi očmi. Ima natanko takšen okus kot sveže nabran črni ribez, saj ni alkoholizirano. To pomeni, da mu nismo dodali vinskega destilata ali nevtralnega alkohola, zato je okus ribeza pristen.
Kako piti vino iz črnega ribeza
Pijte ga, kakor vam je všeč. Lahko ga srkate ves večer (ohlajenega ali na sobni temperaturi) ali pa ga uživate po kozarcu več dni. Sadno vino je najbolje hraniti pri sobni temperaturi. Osvežilno pa je tudi z nekaj kockami ledu.
Zimi prisegamo na njegovo kuhano različico. Vino iz črnega ribeza segrejte na približno 60 stopinj Celzija (ko se začne peniti, ne sme zavreti!) in dobili boste opolnoma kuhano vino. Pazite le, da ne dodate cimeta ali klinčkov, saj bi to porušilo ravnovesje okusa!
Vino iz črnega ribeza se odlično ujema z rdečim mesom (zlasti zrezki), siri vrste emental, ribami, ocvrtimi zrezki in skutnimi torticami. To vino bo vašo večerjo dobesedno povzdignilo do popolnosti. Vendar bodite previdni z makom, saj ima vino iz črnega ribeza z njim čuden okus. Je tudi izvrstno vino za kuhanje. Je odlično nadomestilo za češnje v srednjeameriških receptih in je vsestransko uporabno v češki in slovaški kuhinji. Na primer, goveja lička, dušena v vinu iz črnega ribeza, so naravnost božanska!
Additional parameters
Category: | Mini degustacija |
---|---|
Warranty: | TOP |
Alergeni: | Sulfiti |
Država porekla: | Češka 🇨🇿 |
Kategorizacija: | Sadno vino |
Konservans: | Sorbinska kislina |
Obseg: | 0,25l |
Okus: | Polsladki |
Pakiranje: | Steklena steklenica |
Proizvajalec: | Rybízák s.r.o. | Sládkova 372 | Ostrava |
Sestava: | preostali sladkor, črni ribez: 50 %. |
Trajnost: | 1 leto, po odprtju 7 dni v hladilniku |
Vsebnost alkohola: | 11,5% vol. |
Zaviranje: | Vijačnik |
Barva: | Rdeče 🔴 |
Be the first who will post an article to this item!
Be the first who will post an article to this item!